СПМ на средба со Градоначалникот Борче Јовчески

Сподели на:

Денес 25.05.2022 година беше одржана работна средба со Градоначалникот на Општина Прилеп г-дин Борче Јовчески. Прифатено е во целост Барањето на СПМ за именување на име на улица на нашиот бранител и херој Ненад Серафимовски.

ХЕРОИТЕ ЖИВЕАТ ВЕЧНО, НИКОГАШ НЕМА ДА ВЕ ЗАБОРАВИМЕ. СЛАВА ИМ НА ХЕРОИТЕ – Изјавија од синдикатот на полицијата во Македонија СПМ.

Сподели на:

Слични Објави