|

УМС со транспарент “СЛОБОДА ЗА ЈАНЕ ЧЕНТО” на 31 роденден

Сподели на:

На вчерашниот настан по повод 31виот роденден на Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ, младите испратија јасна порака со транспарентот кој беше поставен во салата на кој пишуваше Слобода за Јане Ченто, со тоа значи им даваат безрезервна поддршка на уставобранителите кои беа осудени за настаните од 27ми Април 2017 година.

Сподели на:

Слични Објави