Вечерва на ТВ24 следете го гостувањето на Стефан Андоновски

Сподели на:

Вечерва на Телевизија 24 Стефан Андоновски, меѓународен секретар на ВМРО-ДПМНЕ ќе дискутира за позициите на Македонија во новите геополитички реалности. Можете да следите во 20:45.

Сподели на:

Слични Објави