Велосипедска тура под мотото Сите на велосипед

Сподели на:

Денес УМС на ВМРО-ДПМНЕ Прилеп заедно со Републичка комисија за спорт на УМС на ВМРО ДПМНЕ учествуваа на велосипедската тура „Сите на велосипед“ организирана од велосипедскиот клуб „Илинден“ заедно со Општина Прилеп.

Ваквите активности се приоритет за младите во Прилеп бидејќи преку нив младите ги стекнуваат здравите и спортските навики!

Сподели на:

Слични Објави