Весели матуранти низ Македонија (фото)

Сподели на:

Денес матурантите низ цела Македонија со ора, песни и знамиња славеа низ градовите. Последниот ден од нивното средно образование, пред крстосницата за да бираат нова патека во животот, кој на факултет кој на работа, некои по белиот свет, но сите се радуваа дека успешно го завршиле средното образование.

Сподели на:

Слични Објави