|

Вистински рај, Св. Петка – Точила

Сподели на:

Вистински рај во секоја смисла на зборот, црквата Света Петка во населбата Точила блесна како рајска градина, цвеќиња и украсни реквизити го разубававуаат дворот на црквата.

Сподели на:

Слични Објави