|

Жељко Самарџиќ со гласна порака од Прилеп: Да живее Македонија! (видео)

Сподели на:

Познатиот пејач Жељко Самарџиќ во текот на хуманитарниот концерт во Прилеп, ги изненади присутните кога гласно порача „Да живеее Македонија” при што наиде на громогласен аплауз од присутните. За време на неговиот настап повеќе пати изјави дека ја сака Македонија и дека има незборавни моменти и концерти со македонската публика.

Благодарност до Стефани Милошеска за снименото видео! Во продолжение погледнете го видеото од овој момент.

Сподели на:

Слични Објави