Златна плакета за прилепскиот филм ТИ МОЖЕШ

Сподели на:

Златна плакета за краток игран филм и Златна плакета за сценарио UNICA – UNION INTERNATIONALE DU CINÉMA доделена од Кино сојуз Македонија на прилепскиот краток игран филм ТИ МОЖЕШ на авторите Марјан Беџоски и Никола Димески.

Филмот освои три награди за сценарио и ќе биди претставен на интернационален филм фестивал.

Сподели на:

Слични Објави