Фото галерија – Гоце Делчев 04.02.23 Скопје

Сподели на:

Денеска во црквата Свети Спас каде се одбележува 151-годишнина од раѓањето на македонскиот револуционер Гоце Делчев, гробот го посетија Македонци кои низ фотографии ни го доловија настанот.

Сподели на:

Слични Објави