Мицкоски на Канал 5 вечерва од 18:30 часот

Сподели на:

Врчерва во “Само интервју,, на Канал 5 телевизија кај искусниот Гоце Михајлоски ќе гостува Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски, како што објави и тој следете од 18:30 часот. Ќе се дискутира за актуелните теми, изборите кои следат и идната влада предводена од ВМРО-ДПМНЕ.

Сподели на:

Слични Објави