Спроведување на канал во с. Мажучиште

Сподели на:

ЈКП “Водовод и канализација” Прилеп во рамките на тековните работни активности го заврши зацевувањето на каналот покрај основното училиште во с. Мажучиште при што поставена е цевка со дијаметар Ф300 во должина од 70 метри.
Со спроведувањето на овој канал се подобрува пристапот до училиштето, а истовремено создаваме еколошка средина која го подобрува животот на сите жители од ова населено место.

Сподели на:

Слични Објави