Заседаваат ИК и ЦК на ВМРО-ДПМНЕ, ќе бидат соопштени новите одлуки на партијата

Сподели на:

Вечерверва заседаваат ИК и ЦК на ВМРО-ДПМНЕ, по завршувањето на седницата предвидена е изјава за медиумите.

-Почитувани, Ве известуваме дека денеска (11.01.2024) во 19:15 часот по завршување на седниците на ИК и ЦК на ВМРО-ДПМНЕ, пред Централен штаб на ВМРО-ДПМНЕ, Палата др. Христо Татарчев (Плоштад ВМРО бр. 1), ќе биде дадена изјава за медиуми, информираат од партијата.

Сподели на:

Слични Објави