| |

Кафе ДОМА наградува! Главна награда СКУТЕР!

Сподели на:

Богата наградна игра на Кафе ДОМА, се што треба да направите е

1. Пополнете купон кој следува со секој купен производ во Кафе Дома

2. Like/Follow на Facebook и Instagram на страната на Кафе Дома

Наградната игра ќе трае до Март кога и ќе се извлечат добитниците на наградите: СКУТЕР, телевизор, Андроид мултимедиа за автомобил, таблет, паметен часовник, мобилен телефон, вредностни ваучери од делукс дизајн, мебел 3М, ЈК травел, Аполо бутик, Роман турс, ресторан Дел Посто, Контиго онлајн продавница, гостилница Евро и Урбан шоп.

🎁GIVEAWAY🎁

Кафе Дома ви ги честита празниците и најавува нов почеток на 2024 година со голема наградна игра. Во соработка со нашите партнери, спонзори кои ќе земат учество во овој GIVEAWAY ќе доделиме вредни награди како вредносни ваучери кај нашите партнери, android car multimedia, смартфон, таблет, smartwatch, телевизор и главна награда СКУТЕР.

Сè што треба да направите: 1. Пополнете купон кој следува со секој купен производ во Кафе Дома 2. Like/Follow на Facebook и Instagram на страната на Кафе Дома

Сподели на:

Слични Објави