|

Имплантирана тотална протеза на колено во Општа болница Прилеп

Сподели на:

После долг период повторно имплантирана тотална протеза на колено во Општа болница Прилеп на Одделението за ортопедија и трауматологија. Др. Кире Јоноски објави на социјалните мрежи и изрази благодарност до целиот тим вклучен во припремата и имплантирањето на протезата.

Сподели на:

Слични Објави