ЕКСКЛУЗИВНО – Димитар Ковачевски си даде оставка, СДСМ ќе оди на предвремени парламентарни избори!

Сподели на:

Во неколку наврати ВМРО-ДПМНЕ побара предвремени парламентарни избори, и денес нивното барање беше прифатено од Димитар Ковачевски и СДСМ. Македонија оди на избори ќе се одржат за 2 месеци од денес односно 5ти Јуни 2022 година. За повеќе детали ќе објавиме во следна објава…..

Да ве потсетиме само дека денес е 1ви Април, денот на шегата. Априлили! 🙂

Сподели на:

Слични Објави