Во каква Европа ќе оди Македончето со овие навики?

Сподели на:

Фотографија направена во ексклузивен хотел во Македонија, некој “културен” Македонец кој сигурно сака да биди Европеец, во тоалетот пушел цигара и изгасил во озонерот. Со овие навики уште долго ќе чекаме пред вратите на ЕУ!

Сподели на:

Слични Објави