|

Дизелот од вечерва поскапува, погледнете колку ќе чини литар нафта….

Сподели на:

Дизелот од вечерва 00ч поскапува за 4 денари, односно до сега се продаваше за 77 денари по литар, а од вечерва 81 денар по литар. Екстра лесното гориво ќе поскапи за 2.5 денари по литар, а мазутот за 1.2 денари.

Сподели на:

Слични Објави