Повторно украден автомобил во Прилеп ВАЖНО!

Сподели на:

Денес на социјалните мрежи сопстевникот објавил дека украдено му е возилото односно Југо бела боја со регистарски ознаки PP 636 AJ

Сподели на:

Слични Објави