Дојави за бомби и во Прилеп

Сподели на:

Утрово пристигнала дојава за пocтавена експлозивна направа бомба на е-маил адресата на неколку основни училишта во Прилеп. Дознаваме дека пристигнал е-маил на адресата на ООУ Добре Јованоски и ООУ Блаже Конески. Моментално МВР се на терен и се врши евакуација на учениците и вработените во училиштата.

Сподели на:

Слични Објави