Лашкоска: Дали Универзална сала е ОСИГУРАНА? Денешниов пожар бара РЕВИЗИЈА и ОДГОВОРНОСТ!

Сподели на:

На 8.02.2024 ја прашав министерката за култура Бисера Костадинова – Стојческа кога распиша тендер за реконструкција на Универзална сала? — вели пратеничката од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Ане Лашкоска. На сајт за јавни набавки, ваква набавка министерството нема.Која фирма ја избрале за изведувач и како? Кој е и како го избрал надзорот?

Сподели на:

Слични Објави