Продолжува асфалтирањето на улици во општина Прилеп

Сподели на:

Продолжува асфалтирањето на улици во општина Прилеп.
Градоначалникот изврши увид во почетокот на градежните активности за асфалтирањед на улиците: Цена Џинорозот, Благоја Крстески, Добре Иваноски и Прохор Пчински со вкупна површина од 2500м2.
Вреди да се напомене фактот што овие улици не се асфалтирани повеќе од 40 години.
Инвестициите во областа на асфалтирање и рехабилитација на улици и патишта ќе продолжи и во наредниот период.
Општина Прилеп ќе продолжи да работи во интерес на сите наши сограѓани !

Сподели на:

Слични Објави