| |

Кога имате што да покажете, не постои ништо подобро од предизвик – АВАНТГАРД

Сподели на:

Кога имате што да покажете, не постои ништо подобро од предизвик – АВАНТГАРД

1.Марија Тошеска категорија 2010 реквизит обрач – второ место

2.Јована Везенкоска категорија 2013 реквизит обрач – трето место

3.Илина Кузманоска категорија 2014 топка – прво место

4.Теa Петреска категорија 2011 јаже – прво место

5.Јана Димоска категорија 2012 обрач-четврто место

6.Галена Ацеска категорија 2013 без реквизит – седмо место

7.Мелани Ристеска категорија 2014 без реквизит – 15 место

8.Анастасија Нешкоска категорија 2010 реквизити лента и обрач 20 место

“Кога имате што да покажете, не постои ништо подобро од предизвик” а вашиот предизвик мошне успешно и вредно го совладувате, со голема желба и макотрпна работа полека но сигурно го достигнувате врвот на овај прекрасен спорт, спортски и силно како вистински ШАМПИОНИ ГОДОСТ

Сподели на:

Слични Објави