|

Да навиваме заедно за Македонија на плоштад во Прилеп

Сподели на:

Утре со почеток во 20:30 часот Општина Прилеп организира заедничко следење на натпреварот Македонија-Португалија на камената бина, плоштад Александрија – Прилеп. Знамето, дресот и на плоштад, да навиваме заедно за МАКЕДОНИЈА! 🇲🇰

Плоштад ,,Александрија’’ – Камена Бина
29.3.2022
20:30 часот

Сподели на:

Слични Објави