Јане Ченто со поддршка за Гордана Силјановска Давкова

Сподели на:

Јане Ченто, неправедно осуден за случувањата на 27ми Април 2017 година во собранието со јавна и безрезервна поддршка за Проф. Др. Гордана Силјаноска Давкова за Претседател на Република Македонија.

Сподели на:

Слични Објави