Асфалтирање на 17 нови улици во општина Прилеп

Сподели на:

Од Општина Прилеп изјавија дека започна рехабилитација на нови 17 улици во Прилео. Се подготвуваат за рехабилитација и асфалтирање 17 нови улици во општина Прилеп. До крајот на овој месец ќе достигнеме бројка од 39 улици во општина Прилеп кои што беа рехабилитирани изминатиов период и се дел од вкупно 60 предвидени улици кои ќе бидат асфалтирани, во рамките на проектот за подобрување на патната инфраструктура во нашата општина. Одговорни и посветени за Прилеп!

Сподели на:

Слични Објави