ИСЧЕЗНА ЛИЦЕ ОД БАНГЛАДЕШ – бил вработен на автопатот Охрид – Кичево, па не се појавил на работното место, по што го пријавиле во полиција

Сподели на:

На 15.02.2024 во 09.00 часот во Полициската станица Струга било пријавено дека Н.У.(33) од Бангладеш се оддалечил од домот каде привремено престојувал во Струга. Според пријавеното, тој не се појавил и на работното место на автопатот во изградба Охрид – Кичево, каде што извршувал градежни работи за градежна фирма од Струга, а со себе ги зел и личните документи.

Сподели на:

Слични Објави