Со палка го тепал комшијата – Прилеп

Сподели на:

Денес 27.09.2023 околу 16 часот лицето С.Р.(46) од Прилеп пријавил дека физички бил нападнат од лицето К.Л.(28) исто од Прилеп. Како што изјавил С.Р по мала вербална расправија со комшијата влегол во своето возило за да избегне физичка пресметка, но К.Л. го нападнал со дрвена палка, удирајќи го по телото и главата каде и му нанесол телесни повреди.

Сподели на:

Слични Објави