|

Ко то тамо пева – кафуле каде времето застанало во 1940 година (фото)

Сподели на:

Сигурно се сеќавате и сте го гледале Југословенскиот филм Ко то тамо пева, на пат за Златибор кај местото Книч некој се потрудил и направил уникатно местенце како што би рекле Србите крчма. Тука како времето да замрзнало во 40тите, па така можите да се фотографирате со глумиците и автобусот од филмот Ко то тамо пева, слушате музика на џубокс, кафе ви служат во оригинални шољи…. Погледнете ја галеријата….

Сподели на:

Слични Објави