|

Хуманитарна акција на Унијата на Млади Сили на ВМРО-ДПМНЕ

Сподели на:

Со почетокот на учебната година Унијата на Млади Сили на ВМРО-ДПМНЕ Прилеп организира хуманитарна акција, односно како што појасни Претседателот Христијан Тунески ќе собираат училишен прибор и истиот ќе го донираат онаму каде е најпотребно, кај ученици чии семејства немаат финансиски средства да им дозволат на своите деца потребен училишен прибор. Акцијата започнува денес и ќе трае до 5ти Септември, сите кои се во можност да донираат можат да го исконтактираат Христијан или да се упатат кон О.К на ВМРО-ДПМНЕ Прилеп.

Сподели на:

Слични Објави