Исчезнат Иле Чавле од Прилеп, ВАЖНО!

Сподели на:

На социјалните мрежи со објава се огласи лице кое го бара својот чичко односно Иле Чавле, во неговата објава тој појаснува дека Иле е исчезнат на 28.08.2023 година, на празникот Св. Богородица кога и се упатил кон манастирот Трескавец.

Во објавата Менде нашишал: ДРАГИ РОДНИНИ И ПРИЈАТЕЛИ ВЕ ИЗВЕСТУВАМ ДЕКА МОЈОТ ЧИЧКО ИЛЕ ЧАВЛЕ Е ИЗЧЕЗНАТ ЗАМИНАТ ВО ПОНЕДЕЛНИКОТ САБАЉЕ НА МАНАСТИРОТ ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА ТРЕСКАВЕЦ ВО ВАРОШ И ПОЌЕ НИШТО НЕ СЕ ЗНАЈ ЗА НЕГО АКО НЕКОЈ НЕШТО РАЗБЕРИ МОЖИ ДА СЕ ЈАВИ МОБ 070 82 84 86 И 077 647 606 077 647 607

Сподели на:

Слични Објави