| |

Авиокомпанијата WizzAir најавува нови авиолинии од Македонија погледнете кои дестинации се овозможуваат…

Сподели на:

Македонците повторно ќе може да летаат од Скопје до Билунд, Бремен, Рим-Чампино, Турку и Векше и од Охрид до Фридрихсхафен и Меминген. Дополнително, „Визер“ ќе почне со работа на 2 нови линии: Охрид – Лондон Лутон и Скопје – Малта. Овие рути се надополнуваат на постојните од аеродромите во Македонија до популарните дестинации. Така, македонските патници ќе може да ги користат овие евтини услуги до некои од највозбудливите градови во Европа.

Сподели на:

Слични Објави